Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου: Ενημέρωση έναρξης εργασιών εκσκαφής για τα δίκτυα αποχέτευσης σε περιοχές του οικισμού Ατρεμώνα (13.01.2021)

.Α.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι μεθαύριο, Τετάρτη 13/01/2021, θα ξεκινήσουν εργασίες για τα δίκτυα αποχέτευσης στον οικισμό του Αρτεμώνα και συγκεκριμένα από την Παναγία Κόγχη με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα και από την Παναγία του Μπαλή με κατεύθυνση το κομμωτήριο «Ειρήνη».
Παράλληλα θα ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής δικτύων στο τμήμα της Κρούστας, έξω από την οικία της κας Μαρίας Ψαθά με κατεύθυνση προς την «Τέντα» (οικία κ. Νίκου Ατσόνιου).
Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις από τα τμήματα αυτά και να εξυπηρετείστε από το μονοπάτι του Αγίου Πέτρου. Παράλληλα να μην αφήνετε οχήματα έξω από την Παναγία την Κόγχη. Διέλευση οχημάτων θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ για την τροφοδοσία των καταστημάτων.
Ζητάμε για άλλη μια φορά την κατανόηση και την προσοχή σας για λόγους ασφαλείας σας και για τη διευκόλυνση των εργασιών.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε  με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργούλη, στο τηλέφωνο: 6984617653.
 

Σίφνος, 11.01.2021

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ

.