Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Δελτίο Τύπου : Ενημέρωση σχετικά με covid – 19

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ COVID-19

 
Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε, σήμερα 7.12.2020, από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νησί μας ανέρχεται πλέον στα επτά (7).
Ο Δήμος Σίφνου, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Εμπόρων & Επισιτισμού Σίφνου απευθύνουμε για μια ακόμα φορά αυστηρότατη προειδοποίηση για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και προστασίας του κοινωνικού συνόλου.
Λυπούμαστε που είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι:

  • είναι αναγκαίο να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες,
  • δεν επιτρέπονται οι κοινωνικές συναθροίσεις οπουδήποτε,
  • είναι υποχρεωτική η χρήση της ΜΑΣΚΑΣ, η τήρηση των αποστάσεων και η εφαρμογή όλων των μέτρων ατομικής προστασίας.

Η παρουσία του Covid_19 στο νησί μας πρέπει να ανακοπεί!
Και αν το καλοκαίρι με τόσες χιλιάδες επισκέπτες  τα καταφέραμε, πρέπει να τα καταφέρουμε και ΤΩΡΑ! 
Ελπίζουμε η κοινή λογική και η συνείδηση του κινδύνου που όλοι διατρέχουμε αλλά και η πραγματικότητα που ζούμε να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους να συμμορφωθούν.
Πιστεύουμε ότι όλοι μας θα ακολουθήσουμε ακόμα πιο υπεύθυνα τις οδηγίες για να μπορέσουμε αυτά τα, έτσι κι αλλιώς, «δύσκολα Χριστούγεννα» να τα γιορτάσουμε τουλάχιστον ήσυχα!
 

Σίφνος, 7.12.2020

.