Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Δελτίο Τύπου : Ενημέρωση σχετικά με την ύπαρξη και άλλων κρουσμάτων στο νησί μας

  • Αρχική
  • Γραφείο Τύπου
  • Δήμος Σίφνου – Δελτίο Τύπου : Ενημέρωση σχετικά με την ύπαρξη και άλλων κρουσμάτων στο νησί μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 
Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε, σήμερα 5.12.2020, από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νησί μας ανέρχεται στα τέσσερα (4).
Ο Δήμος Σίφνου, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Εμπόρων & Επισιτισμού Σίφνου απευθύνουμε από κοινού αυστηρή προειδοποίηση προς όλους για την ανάγκη άμεσης συμμόρφωσης με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Η όποια παραβίαση των μέτρων δε συνιστά μόνον ανευθυνότητα προς τον εαυτό μας, αλλά ευθέως απειλή για τους συνανθρώπους μας και τις ίδιες τις οικογένειές μας.
Επιπλέον τονίζουμε ότι, πέραν των προστίμων που μπορεί η Αστυνομία να επιβάλει στους παραβάτες, υπάρχει ποινική ευθύνη, η οποία οδηγεί στην άσκηση ποινικής δίωξης.
Δε θα θέλαμε να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ενεργήσουμε  αυστηρότατα, όμως, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των συνδημοτών μας από ανεύθυνες συμπεριφορές.
Τέλος, παρακαλούμε για ακόμα μια φορά για τον περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες. Για οτιδήποτε χρειαστεί, κατά το διάστημα του αυτοπεριορισμού σας, μη διστάσετε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6980975820 & 6980975514.
“Στο χέρι μας” είναι να περιορίσουμε και να εκμηδενίσουμε την απειλή.
 

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία!    

Σίφνος, 5.12.2020