Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Ευχαριστήρια Επιστολή

Αγαπητή κυρία Φραγκίσκα Θεολόγου – Βλαχουτσάκου,
Σε συνέχεια της  από 27.8.2020 επιστολής σας, με την οποία υποβάλατε για προσωπικούς λόγους την παραίτησή σας από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Σίφνου, θα θέλαμε αρχικά να εκφράσουμε τη λύπη μας που ο Δήμος Σίφνου στερείται τη  συμμετοχή σας στη διαχείριση των ζητημάτων του νησιού μας σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.
Στο διάστημα του ενός έτους που συνεργαστήκαμε, διαπιστώσαμε ότι η απόφασή μας να προτείνουμε και να αποδεχτείτε την ανάληψη της απαιτητικής  θέσης της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου ήταν απολύτως εύστοχη! Δεν ήταν μόνον η εκπεφρασμένη διάθεση για δημιουργική συνεργασία  ανάμεσα στις δυο παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου στη βάση της επιδίωξης του κοινού οφέλους, αλλά και η υπευθυνότητα, η συνέπεια, οι οργανωτικές ικανότητες που σας χαρακτηρίζουν, η έντιμη και καλή παρουσία  σας, η υλοποίηση με επιτυχία ενός σχεδίου τουριστικής προβολής, που με κόπο και με την καλή συνεργασία όλων εκπονήσατε και μάλιστα κάτω από τόσο ιδιαίτερες συνθήκες!
Κρατώντας τις καλές αναμνήσεις από την όμορφη συνεργασία μας αλλά και την εμπειρία από τις δύσκολες στιγμές, που ενώνουν ακόμα περισσότερο όσους παλεύουν με αγάπη και αγνά κίνητρα για τον τόπο, σας στέλνουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για υγεία, δύναμη & χαρούμενες στιγμές! Είμαστε βέβαιοι ότι, ακόμα και χωρίς να κατέχετε τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Σίφνου, θα συνεχίσετε να μεριμνάτε και να εργάζεστε για το καλό του νησιού μας!
Καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Δήμου Σίφνου το δραστήριο φίλο Θεόδωρο Πολενάκη. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι εξίσου γόνιμη και αποδοτική!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση & αγάπη,

Η Δήμαρχος Σίφνου

ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ