Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Διήμερο Συναντήσεων Τουριστικής Επιτροπής Σίφνου

Αγαπητοί συνδημότες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Εταιρεία Συμβούλων Marketing RE:MAKE κατά τη διάρκεια του διημέρου 24 – 25/1/2020 η Επιτροπή Τουριστικής Προώθησης & Προβολής του Δήμου μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε:

  1. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου συνάντηση με μέλη της εθελοντικής «ομάδας νέων»,  εκπροσώπων του Δήμου μας στις τουριστικές εκθέσεις και γενικότερα σε δράσεις προβολής του νησιού μας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου με σκοπό την πληροφόρηση και εκμάθησή τους σχετικά με την λειτουργία και συμπεριφορά τους απέναντι σε απλούς επισκέπτες, tour operator και πράκτορες στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, καθώς και στην προετοιμασία-οργάνωση και στις ανάγκες ενός σχετικού ταξιδιού, όπως και στην υποδοχή και συνοδευτικής στήριξη δημοσιογράφων στο νησί μας. Για τα μέλη της «ομάδας νέων» τα οποία δεν κατάφεραν να παραστούν στην συνάντηση αυτή, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων εκτός Σίφνου, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα εντός του μηνός Φεβρουαρίου.
  2. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Συμβούλων έκαναν πολύωρη αναλυτική παρουσίαση με θέμα: «Ανάλυση Τουριστικού Προϊόντος & Χάρτης Ενεργειών Προβολής Σίφνου». Στο τέλος της παρουσίασης, ακολούθησαν ερωτήσεις από τα μέλη της Επιτροπής, οι οποίες και απαντήθηκαν από τους εκπροσώπους της εταιρείας. Εντός του μηνός Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας, εκτός των άλλων θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για προτάσεις που κατατέθηκαν από την εταιρεία κατά της διάρκεια της παρουσίασης.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν αφιλοκερδώς στη φιλοξενία των συμβούλων της εταιρείας στο νησί μας!

Ειδικότερα:

  • Την κα Μόσχα Διαρεμέ για την διήμερη προσφορά δωματίων στο ξενοδοχείο “ΝΥΜΦΕΣ” στην Αγία Μαρίνα Καμαρών,
  • Την Δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη για την παροχή ενός δείπνου,
  • Τον Πρόεδρο των Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου κ. Θοδωρή Πολενάκη για την παροχή ενός δείπνου,
  • Την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κα Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου για την παροχή ενός ενοικιαζομένου αυτοκινήτου για τις ανάγκες μετακίνησης των εκπροσώπων της εταιρείας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους της RE:MAKE κ.κ. Μάκη Μπίτζιο και Ευθύμη Αθανασιά για την άρτια εκτενή παρουσίαση, καθώς και την προετοιμασία των μελών της «Ομάδας Νέων» μας.

Σίφνος, 27.01.2020