Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Αποφάσεις Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Σίφνου (11.10.2019)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΣΙΦΝΟΣ 11-10-2019

ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ
1ο Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market Λονδίνου (4-6/11/2019)
Ενημέρωση των νέων μελών και ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής για την μη συμμετοχή στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market Λονδίνου αυτό το έτος  λόγω της ιδιομορφίας και των αναγκών της, ώστε να γίνει κατάλληλη προετοιμασία για τη σωστή συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση του 2020.
2ο Ενημέρωση σχετικά με την επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου 8 ατόμων του Βρετανικού Channel 5 στο νησί μας
Εγκρίθηκε ομόφωνα η επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου με παρουσιάστρια την διεθνούς φήμης ιστορικό, συγγραφέα και δημοσιογράφο κα Bettany Hughes από τις 17/10 έως τις 20/10/2019.
3ο Λήψη απόφασης για την σύσταση ομάδας νέων – εκπροσώπων του Δήμου στις Τουριστικές Εκθέσεις
Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύστασης ομάδας νέων που θα λειτουργούν ως εκπρόσωποι του Δήμου σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως  και σε φιλοξενίες δημοσιογράφων ή άλλων επισήμων στο νησί μας, καθώς και σε άλλες τουριστικές δράσεις.
4ο Συζήτηση σχετικά με την αναγκαιότητα καθιέρωσης «επωνυμίας» – Brand Name
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αναγκαιότητα της καθιέρωσης «επωνυμίας» – Brand Name.
5ο Σχετικά με τη συνεργασία του Δήμου μας με εταιρεία συμβούλων τουριστικού marketing Μετά από εξέταση τριών προσφορών από εταιρείες συμβούλων τουριστικού marketing, εγκρίθηκε ομόφωνα η προσφορά της εταιρείας συμβούλων τουριστικού marketing REMAKE.
6ο Ενημέρωση σχετικά με το υπάρχον τουριστικό υλικό Ενημερώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής σχετικά με το υπάρχον υλικό που υπάρχει στις αποθήκες του Δήμου και χρησιμοποιείται όχι μόνο για τις εκθέσεις, αλλά γενικότερα για την τουριστική προβολή του Δήμου. Αποφασίστηκε η εκτύπωση του φυλλαδίου της Σίφνου στην Ιταλική γλώσσα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ